Herttoniemen Hylkeet - talviuintia Herttoniemessä, kuva Raimo Mäkelä

Herttoniemen Hylkeet on Herttoniemi-seuran talviuimarijaosto. Herttoniemi-seura vuokraa vuosittain liikuntavirastolta Tuorinniemen uimakopit ja -laiturin avantoineen talviuimarien käyttöön talvikaudeksi (1.9. – 31.5.).

Kopeilla oli viime talvikaudella vilkasta ja mitä kylmempää ja aurinkoista, sitä vilkkaammin kävi uimakoppien ovet! Parhaimpina kuukausina avannossa käytiin yli 800 kertaa. Lokakuussa vietettiin talviuintikauden valtakunnallisia avajaisia ja tammikuussa tunnelmoitiin kynttilänpäivän uinneilla. Talkoovoimin saatiin suojatolpat avannon ympärille, kiitos kairan lainaajalle! Ja kiitokset siivousringille, joka jatkoi arvokasta työtään pitämällä kopit siistinä ja viihtyisinä!

Uimarit saivat kauden aikana kolmisenkymmentä uutta jäsentä, enemmistö tuttuun tapaan naisia, mutta myös nuoria miehiä, ja voisikin sanoa, että talviuinti alkaa olla kaikkien aikuisikäluokkien harrastus. Tervetuloa mukaan!

Järjestämme kauden aikana muutaman yleisen ja avoimen tilaisuuden, jolloin voi käydä tutustumassa toimintaan. Lokakuussa on tulossa talviuintikauden avajaiset ja vuodenvaihteessa kynttiläpäivän uinnit. Seuraa koppien ilmoituksia ja seuran nettisivuja.

Voit liittyä Herttoniemen Hylkeisiin täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://www.flomembers.com/herttoniemi/members/application/createApplication

Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja kohtaan Roolit valitse Herttoniemen Hylkeet. Voit samalla liittyä Herttoniemiseuran jäseneksi valitsemalla rooliksi Herttoniemi-seura.

Kun liittymisesi on vahvistunut, seura lähettää sinulle laskun. Uimareiden maksut ovat ensimmäisenä vuonna 25 euron liittymismaksu ja 35 euron vuosimaksu. Seuraavina vuosina laskutetaan vain vuosimaksu, joka tällä hetkellä on tuo 35 euroa.

Lisätietoja voit kysellä Jouni Jakoselta sähköpostitse osoitteesta jouni.antero.jakonen@outlook.com tai soittamalla numeroon 050 3495619.

Jos sinulla ei ole nettiä käytettävissä, voit lähettää tekstiviestin tai soittaa numeroon 050 3495619 tai tulla käymään kopeilla avointen ovien päivinä, näistä tiedotamme koppien seinillä.

Kun ole maksanut laskun, ilmoittaudu vastuuhenkilölle Jouni Jakoselle ja sovi avaimen noutamisesta. Tuo maksukuitti mukanasi, kun tulet hakemaan avainta. Vanhat ja uudet uimarit, muistakaa aina ilmoittaa, jos yhteystietonne muuttuvat. Ja jos haluat lopettaa talviuinnin, palauta avain vastuuhenkilölle, yhteystiedot löytyvät kopin seinältä.

Alla olevat kuvat: Helena Seppänen

kuva: Helena Seppänen

kuva: Helena Seppänen

kuva: Helena Seppänen

kuva: Helena Seppänen

Postituslistan tuoreimmat

Lue uusi Herttoniemeläinen-lehti

Lue uusi Herttoniemeläinen, klikkaa tästä