Kahvakuulainfoa
4.1.2017 klo 17:30 - 19:00

Virkkaus- ja neulekahvila VirNe
4.1. alkaen keskiviikkoisin klo 18-20

Digitalkkarin palvelut. Digitalkkari neuvoo, kuinka tulostat, skannaat, kopioit tai asioit verkkopalveluissa. Digitalkkarilta saa opastusta myös omien laitteiden peruskäyttöön.

Papercut - Tulosteiden itsepalvelunouto + mobiilitulostus. Nyt myös Herttoniemessä on otettu käyttöön Papercut - tulosteiden itsepalvelunouto + mobiilitulostus. Lue lisää: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Herttoniemen_kirjasto/Palvelut/Papercut__Tulosteiden_itsepalvelunouto__(80412)

VHS-DVD -digitointilaite. VHS-DVD-nauhurilla saat digitoitua vanhat videokasettisi DVD-muotoon. Digitointiin kuluu aikaa alkuperäisen nauhan pituuden verran, sillä analogisen VHS-nauhan kopiointia ei ole mahdollista nopeuttaa. Laitteella on mahdollista digitoida myös pienikokoisempia VHS-C-kasetteja; tällöin tarvitaan adapteri, jota voit pyytää lainaksi Herttoniemen kirjaston asiakaspalvelutiskiltä. Herttoniemen kirjastossa on myynnissä tyhjiä DVD-R-levyjä hintaan 2€/kpl. Voit myös tuoda omat tyhjät DVD-levysi. Laitteen käyttö on maksutonta. Se on varattavissa puhelimitse numerosta (09) 3108 5080. Varauksen kestoa ei ole rajoitettu.

Verenpainemittari: Verenpainemittareita voi kysyä lainaustiskiltä.Mittarin saa lainaan kirjastokortilla neljäksi viikoksi.

Jaa