Herttoniemi-seuran jäsen hyötyy jäsenyydestä.

Ota mukaan jäsenkorttisi tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa tai tilattaessa. 

Etkö ole jäsen, liity tästä. Jäsenmaksu vain 10 e / vuosi.

 

 

 

 

Autokoulu Lilliputti (Hiihtomäentie 18):
AM 120 mopokurssi -20€, kaikki moottoripyöräkurssit -20€ (koskee myös kortin korotus kursseja) ja B-ajokortista (henkilöauto) -50€. Ota mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa.

Herttoniemen Silmälasi (Hiihtäjäntie 1): 
Normaalihintaisten silmälasien ostajalle toinen linssi -50%  ja silmälasien hoitosetti (mikrokuituliina+ puhdistusneste) kaupan päälle. Ota mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa.

Kreikkalainen ravintola Thalassa (Neitojenranta 2):
Tilausta tehdessäsi koodilla HAY­25 ja todistamalla Herttoniemi-seuran jäsenyyden saat 25% alennuksen listahintaisista ruoista. Ota mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa.

Nepalilainen ravintola Sunkosi (Siilitie 4): 
Todistamalla Herttoniemi-seuran jäsenyyden saat 10 % alennuksen a la carte ruokalistan annoksista (ei lounaasta). Osoite on Siilitie 4, pienen kävelymatkan päässä Siilitien metroasemasta. Ota mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa.

Ravintola Mantra (Laivalahdenkaari 2): 
Todistamalla Herttoniemi-seuran jäsenyyden saat 15% alennuksen a la carte - ruoista (ei lounaasta).  Ota mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja esitä se palvelua ostettaessa.

 

Jaa